Welkom op onze nieuwe website. Wij zijn druk bezig met artikelen toevoegen, maar wij zijn nog lang niet klaar, en er zitten nog wat (prijs) foutjes in. Je kunt gewoon bestellen, wij bellen je als iets niet klopt.
Kun je iets niet vinden of wil je iets bestellen wat nog niet online staat? Bel dan even naar de winkel voor meer info: 072 - 511 75 85

Tuinsproeiers

Hier vind je alle soorten sproeiers voor in de tuin. Aquaking en Hozelock handsproeiers zoals de simpele tuinspuit of de luxere sprayjet's. Kun je ergens moeilijk bij dan zijn de lansspuiten of sproeistokken makkelijk. Voor grasveld of grotere oppervlakten gebruik je een tuinsproeier die je neerzet of in het gras steekt zoals de Hozelock cirkelsproeier of 360 graden sproeier. De meest verkochte tuinsproeier is de Hozelock zwenksproeier. deze heeft een zeer gelijkmatige verspreiding, door de water aangedreven motor en 20 jetsproeiers. De Hozelock zwenksproeier heeft een instelbare bewateringsbreedte. Voor de wat kleinere tuin gebruik je de Hozelock multisproeier met 8 standen. 


Filter op:
Sorteer op: