Controller DLC 1.1 incl. temp/rh sensor 5m. 10001001

Controller DLC 1.1 incl. temp/rh sensor 5m. 10001001

OCL

OCL-Lighting biedt lichtsystemen van hoge kwaliteit door ervaring, creativiteit en innovatie in onze producten te integreren. Door in het design en lay-outwerk pragmatisme, perfectionisme en hoge technische normen te combineren, kunnen we echt unieke resultaten bereiken.

De OCL X-serie, met een extreem krachtige en hoge PAR output, vraagt om een slimme controller. Daarom heeft OCL ‘s- werelds slimste en makkelijkst bedienbare licht controller ontworpen.

Alle sensoren (TEMP/RH/CO2) kunnen worden gekalibreerd, de controller detecteert sensorproblemen en wanneer een connectie niet goed is opgezet, verschijnt automatisch een waarschuwing op het display.

De OCL DLC-1.1 Smart Lighting en CO2-Controller heeft een ingebouwde klok en een back up batterij met een 30-jarige levensduur.

De DLC-1.1 controller volgt de natuur met de “RISE/FALL” functie, waardoor de planten geleidelijk opwarmen en respectievelijk afkoelen.

De “AUTO-SAVE TEMP” functie zorgt ervoor dat, wanneer de temperatuur in de ruimte te hoog wordt, de aangesloten lampen automatisch gaan dimmen. Hierdoor wordt schade aan de planten verminderd of zelfs voorkomen.

Belangrijk is de “SHUTDOWN-TEMP” functie; een extra beveiliging voor het geval de temperatuur in de ruimte niet omlaag gaat na het inschakelen van de “Auto-Save Temp”. Dit kan komen door een defecte afzuiginstallatie of klimaatsysteem.

De controller zal alle verlichting uitzetten, een handmatige reset is nodig om de “SHUTDOWN TEMP” op te heffen.

De OCL DLC-1.1 controller onderscheidt zich duidelijk van andere controllers doordat het mogelijk is om verschillende ballasten te combineren op dezelfde controller. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een OCL XXL 1000 Watt fixture te combineren met een 315 Watt CDM fixture.

Met de ” CO2-SET ppm” functie bestuurt de controller niet alleen de lampen maar ook de CO2 hoeveelheid in de ruimte. Dankzij de nauwkeurige Dual Beam CO2-sensor, die apart verkrijgbaar is, kunnen zowel CO2-generators als koude CO2-installaties worden aangestuurd.

De OCL DLC1.1 controller maakt een schakelbord overbodig.

Met de “AUX BOX”, die apart verkrijgbaar is, is het mogelijk om bijvoorbeeld een ontvochtiger, extra ventilatie of een kachel aan te sturen. De “AUX BOX” is voorzien van een RJ12 UTP-aansluiting en een relais van 16A waarmee 3.5 kW aan vermogen kan worden ingeschakeld.

Nog nooit was het zo simpel om het juiste klimaat te creëren voor uw planten!

GSAOCL0004
Levertijd is 5 dagen
€ 268,62 Bestel