Wij zijn gewoon geopend.

Coco Forte A&B refbncofo01

Coco Forte A&B refbncofo01

Bio Nova

Coco Forte A+B kokos substraat meststof is de meest eenvoudige oplossing voor kokos kwekers, onder andere doordat groei en bloei gecombineerd zijn tot één product. Er zijn dus qua voeding maar twee flessen/vaten nodig voor de hele teel.

Deze meststof is vrij van ballastzouten en bestaat uit louter direct opneembare mineralen. Met andere woorden: een complete voeding met het gebruiksgemak van een synthetisch A+B systeem en de kwaliteit van de beste biologische meststoffen.

De basis voor Coco Forte is Nutri Forte. De gebruikte mineralen zijn alle van een “Food-Grade” kwaliteit en de spoorelementen zijn gechelateerd om in een bredere pH range opneembaar te blijven. Speciaal voor het substraat kokos, zijn aan deze A+B meststof diverse elementen toegevoegd, die ervoor zorgen dat het groeien en bloeien op kokos steeds optimaal gaat, zeker ook bij hergebruik van de matten. Let erop dat bij hergebruik van de matten, deze vrij zijn van ziektes, plagen of virussen.

Het gebruik van deze meststoffen is bijzonder eenvoudig en in de praktijk beperkt het zich tot het eenvoudig afmeten van de juiste hoeveelheden A en B en het één voor één mengen in de bijbehorende hoeveelheid water.

Indien nodig kan na het mengen met fosforzuur de pH afgesteld worden op 5,8 (5,5-6,5).
(controleer de pH-meter éénmaal per maand met de daarvoor geschikte ijkvloeistoffen).

Coco Forte is de beste kokosmeststof die er momenteel op de markt is en overtreft vergelijkbare meststoffen. Het kweken met Coco Forte zal dan ook steeds resulteren in topresultaten zeker indien de andere groeifactoren licht, lucht en plantmateriaal ook optimaal zijn.


GSABN018
Inhoud 1 l
Specifiek gewas Vruchtgewassen
€ 15,05

GSABN0019 | 8718531673854
Inhoud 5 l
Specifiek gewas Vruchtgewassen
€ 52,19