Wij zijn gewoon geopend.

Aero supermix refbnaq01

Aero supermix refbnaq01

Bio Nova

NFT-Aqua Supermix is ​​een organische kunstmest afzonderlijk onderdeel, in het bijzonder voor conèu basismateriaal zonder teeltsystemen (bv NFT).

NFT-Aqua Supermix combineert in één product met formule AB om de groei en bloei; dat maakt het kweken wel héél eenvoudig. 
Samenstelling: - macro elementen zoals NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, 
Mg en Si. 
- gechelateerde spoorelementen Fe, Mn, Zn, B, Cu en Mo 
- vitaliserende plantenextracten. 
Al deze zijn absoluut pure, natuurlijke en geen afvalstoffen produceren. Daarnaast is deze meststof snel opneembaar; een meme lage EC voldoende zijn. 
NFT-Aqua Supermix zorgt voor een leven van actief bodembeheer, stimuleert de wortelvorming en voorziet in volledige voeding voor het kweken, maar ook voor de bloei. 
Voeg een supplement van PK 13-14 (super fleurisseur) tijdens de bloei. 
Hoewel deze meststof door de aanwezigheid van chelaten (gecheleerde sporenelementen), in hoofdzaak onafhankelijk van de pH, kan het noodzakelijk zijn de pH (bij voorkeur met fosforzuur) aan te passen. Een pH van 5,8 (5,5-6,7) aanbevolen. 
(Controleer de kalibratie van uw pH-meter éénmaal per maand) 
Om de vorming van afzettingen te voorkomen als gevolg van het gebruik van leidingwater, is het raadzaam om de feeder een keer per week schoon te maken. Houd perfect schoon systeem, want als een enkele plant wordt geïnfecteerd door een pathogene schimmel, virus of insectenetende roots, de infectie zal zeer binnenkort te verspreiden naar de hele cultuur. 
Daarnaast is het essentieel om voldoende BN-Zym en TML, toe te passen om problemen te voorkomen en onder controle te houden. 
In gebieden bevat EO water weinig calcium (zoet water) Ca 15 worden toegevoegd. 
Het gebruik van de meest geschikte voedingsstoffen noodzakelijk het beste resultaat.

Wordt Bio Nova Arrow supermix!!!!


GSABN009 | 8718531672215
Inhoud 1 l
Specifiek gewas Vruchtgewassen
€ 12,63

GSABN010
Inhoud 5 l
Specifiek gewas Vruchtgewassen
€ 39,38