Welkom op onze nieuwe website! Wij zijn nog druk bezig met aanvullen en indelen. Kun je iets niet vinden? Bel dan even naar de winkel 072 - 511 75 85

FloraKleen refghefk0125

GHE

Reinigende oplossing tegen afzetting van minerale zouten in alle substraten;reinigt alle sytemen en substraten. FloraKleen is ontwikkeld om de meststofresten welke zich in uw substraat of systeem hebben afgezet te verwijderen. U kunt het met elk systeem en substraat gebruiken, zowel na als ook tijdens de kweek. In tegenstelling tot andere producten op de markt is FloraKleen niet op basis van enzymen, maar gebruikt een geheel andere technologie.

Tijdens de kweek zal FloraKleen:de opgehoopte zouten oplossen; stress door overtollig zout of onevenwichtige bemesting beperken; de verbindingen die de minerale zouten aan het substraat hechten verbreken en deze beschikbaar maken; de microben in het substraat voeden.

Gebruik FloraKleen één keer per maand om uw hydrocultuursysteem te reinigen, of de opgehoopte en dus overtolige zouten uit uw potplanten te verwijderen.


GSAGHE0125
500 ml
€ 4,91

GSAGHE0126
1 l
€ 9,14

GSAGHE0127
5 l
€ 17,40