Wij zijn gewoon geopend ... en wij zoeken personeel!

123Tuintechniek is op zoek naar algemeen medewerker(s) voor 20 tot 40 uur per week.

 

De taken bestaan uit balieverkoop in de winkel, klanten te woord staan aan de telefoon of simpele vragen beantwoorden via email.  Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het verpakken en wegbrengen van bestellingen in de omgeving van Alkmaar en Heerhugowaard. In onze loods hanteer je pallets met aarde, potten, steigerplanken e.d. Het meeste kan met de heftruck of palletwagen maar het werk kan zwaar zijn zo nu en dan. 

 

Het is belangrijk dat je in een goede lichamelijke gezondheid verkeerd. Ivm met het klantcontact en het gebruiken van de kassa en het verwerken van internetbestellingen denken wij dat mbo denk niveau het meest passend is. Ervaring in de tuin en kweekwereld is een plus, maar het hoeft niet. Je moet er wel interresse voor hebben. En dan als laatste ... een rijbewijs moet echt!

 

123tuintechniek is een bijzonder informeel bedrijf waar iedereen zelf begrijpt wat er nodig is en waar we elkaar moeten helpen om het geheel draaiende te houden. Wij hebben geen managars overschot, iedereen werkt mee. Wij verwachten van onze medewerkers collegialiteit, inzet en plezier in het werk.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze nieuwe collega past in het huidige team. Daarom bieden wij in eerste instantie een halfjaar contract voor wij een definitief besluit nemen over een vast dienstverband.

 

Heb je interesse in deze veelzijdige baan bij een groeiend bedrijf? Mail naar Damian! 

 

info@123tuintechniek.nl