Welkom op onze nieuwe website. Wij zijn druk bezig met artikelen toevoegen, maar wij zijn nog lang niet klaar, en er zitten nog wat (prijs) foutjes in. Je kunt gewoon bestellen, wij bellen je als iets niet klopt.
Kun je iets niet vinden of wil je iets bestellen wat nog niet online staat? Bel dan even naar de winkel voor meer info: 072 - 511 75 85

Wortel en knolgewassen

Het gaat ons bij de wortel- en knolgewassen veelal om de ondergrondse delen, de uitgegroeide wortel. Velen hiervan kunnen bewaard worden voor de winter, zoals winterwortelen, pastinaak, ui, en biet. De rode bieten die je voor de winteropslag wil gebruiken kan je best wat later zaaien, eind mei. Zomer- en winterwortelen kunnen gelijktijdig gezaaid worden. Winterwortelen kunnen tot eind september blijven staan voor oogst en bewaring. Schorseneren kunnen ook ondergronds bewaard worden, want ze zijn winterhard. De Bolster zaden zijn biologisch of biodynamisch gecertificeerd door het SKAL, EKO of Demeter keurmerk. De Bolster zaden zijn geteeld zonder gebruikmaking van chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest. De Bolster houd bij de rassenkeuze rekening met goede prestaties onder biologische teeltomstandigheden.


Filter op:
Sorteer op: